And off he went!!
Så, då var det slut för denna gången. Med ett klick försvann Mr. Hemtenta, and off he went ut i cyberspace. Å jag kommer inte att sakna honom nämnvärt. Det är hatkärlek när den är som bäst!!!

Imorgon kommer solen att lysa, fåglarna kvittra och snödropparna slå ut!! För det har jag bestämt!!! Tjohooooooooooooooooo!!!!

Hoppas att Ni haft en skön tisdag!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssssst……. Det stod ”Ljusblond” på toningen som jag provade idag, men det visade sig vara en sanning med modifikation. Jag blev gul i håret!!! Men omväxling förnöjer och det är ju trots allt snart påsk!! Pip pip!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “And off he went!!”

  1. Åhhh vilka härliga handdukar !! Bara vill ha lite läckra färger till våren. Var finns dessa för inköp ???? kram Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: