Som hemma!!!


Ja, så ska den heta, boken som vårt hem ska vara med i!! Å precis som titeln avslöjar så kommer det att vara precis ”som hemma”. Det är vanliga hem, alltså precis som hemma hos dig och mig! Inget superstylat, superfixat eller superphotoshoppat utan bara precis som hemma!!

Boken kommer att visa 20 olika sorters hem i en salig blandning av stilar. Visst är det en cool idé!!! Å jag är ju så klart heeeeeeeeeeelt opartisk i denna fråga……. hmmmmm….. 😉

Hoppas att Ni njuter av er lill-lördag. Jag njuter av en kväll utan Herr Hemtenta, vill jag lova!! Tjohoooooooooooooooooooo!!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst……. Bilder lånade från Styleroom!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: