L-dag!!!
Idag gillar jag bokstaven L!!! L som i Livet; Längtan; Ljuvligt; Leva och framför allt L som i Löööööööööööördag!!! Tjohoooooooooooooo!!!

Förra lördagen satt jag instängd (ja, tackars, stackars lilla mig) med ömsom Herr Panik och ömsom Herr Hemtenta, så denna L-dag ska jag bara mysa och Leva Livet!!!

Å på vilket bättre sätt kan man börja en L-dag med, än att morgon-mysa i sängen med Bebis och en Inredninsnörd, samtidigt som solen sakta stiger upp över nejden?!? Det är Livet det!!!

En härlig L-dag önskar jag Er där ute i cyberspace!! Tack för att Ni finns i mitt Liv!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “L-dag!!!”

  1. Här i Tyskland heter lördag ju Samstag, så det blir en S-dag hos mig…Slöa, Solsken, Sitta och blogga, Städa (ok, inte kul….), Stryka (mindre roligt, men ingen stor hög), Se till trädgården…Ha en skön lördag!Kram Elle

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: