Påskpynt blev påsksjuk!Istället för att ägna dagen åt påskpynt så blir det till att ta hand om en påsksjuk Bebis med 39,6 i feber istället. Stackarn!!

Så pyntandet får vänta tills Bebis mår bättre. Men vad tusan, det är ju en dag i morgon oxå, så det ska nog hinnas med!!!

Idag är det lill-lördag å det måste ju så klart firas!!! Det finns ju alltid anledningar till att unna sig något eller att fira lite. Eller vad säger Ni???

KRAM på er denna härliga onsdag!!!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Påskpynt blev påsksjuk!”

  1. Stackarn…..!! ;o( Hoppas W piggnar till och att ni alla tre där på Ölandet får en alldeles urskön påsk!! Själv är jag långledig, inte en endaste fotbollsmatch så långt ögat kan nå!! Ska bli sååååå skönt. Ska bara njuta av underbart vårväder (för det har väl både du o jag bestämt) och så lite flytt på det. Kram, kram…. /Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: