Påsk-pimpad pelargon!!Ja, det blir verkligen sparsmakt med pyntet här hemma i år. Men de söta rosa pelargonerna har dock fått sig en lite påsk-pimpning i form av vita små fjädrar. Less is more, eller vad är det man säger?!?

Nu ska jag iväg på födelsedagskalas!!! Tjohooooooooooo!!! Å ikväll blir det påskmiddag hos goda vänner. Härligt!!!

Hoppas att solen lyser på er denna härliga lååååångfredag!!!

KRAM och påskpussar från mig!!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Påsk-pimpad pelargon!!”

  1. Hej, ville bara säga att jag hittade en tapet på boråstapeters kollektion new classic som påminner om din tapet seaside, kan kanske vara något att tipsa de som frågar dig om din 🙂 Glad påsk!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: