Kärlek i kras!!

Ja, ibland går kärleken i kras!!! Tuff shit, men så är livet. Ibland kan man fixa ihop det med lite kärlek och omvårdnad, men i mitt fall verkar det vara kört!!! För idag åkte Herr Mateus i golvet med världens brak å jag tror inte ens att superlim och kärlek kan fixa ihop honom igen!!!

Tur är väl det att jag har en Inredninsnörd som snabbare än jag han säga ”s…tans…..j…kla….s…kit-nu-åkte-min-30-års-present-i-golvet-å-jag-tror-att-jag-dör-en-smula”, så åkte han iväg och köpte mig en ny HEL fin kanna!! Är han inte helt fantastisk!!

Så nu är min kärlek, Herr Mateus, tillbaka i mitt liv och står låååååååååångt bort från Bebis lååååååånga fingrar. Men en olycka händer ju så lätt!!!

Idag har jag hunnit med en si så där fem koppar kaffe, tre kanelbullar och två solskensbullar! Vad vore livet utan fika (ett liv utan lite mindre halsbränna, månne)???

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… TACK mitt hjärta för att jag fick en ny och hel 30-års present!! Du är bara BÄST!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Kärlek i kras!!”

  1. Mmm…sånt där är RIKTIGT trist!Jag drämde ner en stor fattigmanssilver – lampfot i golvet av misstag förut och gud så det gjorde ont i hjärtat för den tyckte jag så mkt om!Men hey, sånt är livet :)Värre saker kan man ju vara med om så jag kan gärna ”lida” lite av våra i-lands problem :)kram-kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: