Fågelkonferens!?!


Efter en god natts sömn så är det härligt att vakna till ett the Island som visar sig från sin bästa sida!! Det är alldeles vindstilla, inte ett moln på himlen och solen stiger sakta upp över trädtopparna. Fåglarna har konferens utan för sovrumsfönstret och kvittrar som aldrig förr. Det låter som att de har mycket viktigt att diskutera!!!

Snart ska jag bege mig till skolan, men jag ville bara titta in och önska Er, alla goa bloggläsare, en härlig dag!!! Jag är så glad att Ni finns där ute!!!

KRAM på Er!!!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Fågelkonferens!?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: