Men ojsan hoppsan då!!
Idag har jag sovit som ett litet barn heeeeeeeeeeeela natten!! Skönt!! Fast det är ju inte så konstigt kanske, eftersom huuvdet är fyllt av tusen nya intryck och en massa saker att tänka på och komma ihåg, nu när jag är ute på skolan och praktiserar!!! Men ojsan hoppsan så roligt det är!!!

Här på the Island är våren tillbaka igen efter förra veckans bakslag. Härligt!! Sol och värme är precis vad jag behöver just nu!!

Idag är det lill-lördag igen! Tjohooooooooooooooo!!!

KRAM på Er!!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Men ojsan hoppsan då!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: