Högsta betyg och mys med Mr.Canon!

Oj, oj, oj vilken vecka jag har haft!! Det känns bokstavligen som om jag gått genom ljudvallen och tillbaka igen, men in a good way!!! Är helt slut både i pallet och i min lilla lekamen!!! Men det är det värt för jag har njutit av varje minut!! Det har varit härligt väder, jag har haft härliga kids ute på praktiken, har träffat härliga människor och som grädde på moset så låg det ett härligt brev i brevlådan idag. Det var Mr. Hemtenta som letat sig tillbaka och kom hem igen med trevliga nyheter. Skönt att allt slit med honom resulterade i högsta betyg. Jo, jag tackar ja!!!

Nu ska jag krascha ner i sängen å sova en vecka eller två, tror jag.

Kram på Er goa bloggläsare och trevlig helg!!

// Inredningsfrun

Pssssssssst…….. Idag bjuder jag på lite vårnytt från Topiary!!! Jag han faktisk dit en sväng idag efter skolans slut. Kände att jag var så sugen på att fota och mysa lite med Mr. Canon. Så varsågoda!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Högsta betyg och mys med Mr.Canon!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: