Bricka var det här!!


Å så var det Mittwoch å tillika lill-lördag igen å det är ju alltid mysigt!! Å idag firar jag mitten på veckan med att inhandla sötaste söta brickan från Cabbage & Roses och fin fina skärbrädan/grytunderlägget/brickan från Bengt & Lotta. Så nu är jag nöjd som fisken i vatten!!

Nu saknas bara godiskålen, den dagliga fotmassagen och mys framför tvn så är min lill-lördag fulländad. Vad ska Ni hitta på för att förgylla vardagen lite extra idag??

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Bricka var det här!!”

  1. Åh härliga du, va mycket fint du hittar jämt och ständigt! Jag önska att jag också lyckades hitta så fina saker och hade massor med guldmynt:) Kramar till dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: