Man skulle kunna tro…..
… att vi överkonsumerar godis här på the Island. Å helt riktigt, det GÖR vi!! Men vi njuter av varje liten bit som passerar, vill jag lova!!! Å det är i princip (ja, det är väl en sanning med modifikation kanske) den enda last vi har. Så trots vad Anna Skipper (ni vet hon kolhydrats-diktatorn från tv) skulle säga om hon öppna vårt skafferi, fortsätter vi att njuta av dessa ljuva små godbitar. Man lever ju bara en gång!!!

En mysig lördag kväll önskar jag Er kära bloggläsare. Ni är bara för goa!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: