I wonder…..

… om det blir några härliga jordgubbar i vårt nyplanterade jordgubbsland till sommar??? Jag ska nog inte hoppas på för mycket men en gubbe eller två vore väl inte för mycket begärt!!

Men om det ska bli skör får det nog se till att komma lite sol för oj, oj, oj vad det regnar här på the Island!!

Hoppas att solen lyser på er denna härliga måndag!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…….. Idag bjuder jag på gamla gubbar från förra året. Men en gammal gubbe är bättre än ingen alls …….. :)!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “I wonder…..”

  1. Åhhh vilka härliga bilder !! Skönt att drömma om jordgubbar och en ljuvlig sommar när vädret liknar en kall och mulen november dag !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: