Rofullt!

Alldeles utanför fönstret, i klassrummet hos mina söta ettagluttare, växer dessa vackra primulor i olika färger. Det känns som att naturen tappat sin färgpalett rakt ner på gräsmatta!!! Ljuvligt!!

Tänk så härligt och rofullt att kunna sitta och titta ut genom fönsterna och drömma sig bort och hämta kraft en stund, mellan matematik-kluringar och svensk grammatik. Vad har du utan för ditt fönster som får dig att drömma dig bort???

En mysig tisdag önskar jag Er, goa underbara bloggläsare!!! Tack för att ni fortsätter att besöka mig och att fler och fler börjar lämna små spår!! Det värmer mitt lilla hjärta!! Å tack för att Ni tar av er tid och ger den till lilla mig!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…….. Millan!! Din vinst är skickad + hemlis är skickad!!! Så stå nu givakt vid brevlådan !!! 😉

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: