Rätta mig om jag har fel…..
… men är detta inte Herr och fru Sparris som står här lite så där på villovägar intill vägkanten???

Förra året upptäckte vi något som ja, mer eller mindre exakt, såg ut sparris. Den växte och växte och blev nästan en meter hög med en massa långa blommande skott uppe på toppen. Å i år så har den nu fått sällskap av en kompis till.

Då är min fråga nu; Är detta sparris ?? Går den att äta (mmmmmumma)?? Kan man gräva upp dem och plantera dem på ett annat ställe??? BERÄTTA för mig!!

Tomten som vi byggt på är ju en gammal äng. Så det kanske inte är så konstigt om det växer och kommer upp både det ena å det andra här. Spännande!!!

KRAM på er gamla och nya läsare. Kul att fler och fler tittar in till lilla mig!!!

// Inredningsfrun å sparrisodlare???

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Rätta mig om jag har fel…..”

  1. Det är sparris.Sparris går att flytta men de har stort rotsystem.Bara googla på ”odla sparris” så hittar du en del matnyttigt.Ha de gott. Catarina

    Gilla

  2. Så spännande!!! Har en undran – när får vi ta del av ditt jordgubbsland och en pimpad altan? Vill få lite inspiration ;-), och det är ju du bäst på! Trevlig kväll! Sara

    Gilla

  3. Fotointresse! Som du vet har jag läst din blogg ett tag och är verkligen imponerad av dina bilder…Vad har du för kamera och är du självlärd eller fotografutb? Några tips?? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: