Vill du oxå ha en Inredningsfru hemma??

Hej å hå alla glada bloggläsare!!! Nu kan ni även förboka ett exemplar av Stylerooms coola inredningsbok via lilla mig!!! Klicka HÄR:


Å du kan klicka på bilderna så får ni ett liten sneak-peak på hur boken kommer att se ut in real life!! Det är 18 olika typer av hem representerade och ni kan hitta vackra, inspirerande, coola, personliga hem under kategorier som ”villan”, ”hyresrätten”, ”bostadsrätten” och ”på landet”. Å under sistnämda rubriken kommer ni att hitta en Inredningsfru, en Inredningsnörd och en Bebis med bilder här från the Island:)!!!

Så boka ett exemplar, så att du oxå kan få en Inredningsfrun hemma på soff-bordet!!!

Ja, bildligt talat alltså……… 😉

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…….. Å så får jag vara med med mitt riktiga namn oxå eftersom det bara var tryckfelsnisse som varit framme!! Tjohoooooooooooo!!!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: