Sovmorgon å tentaplugg!
Idag blev det en välförtjänt och något oväntad sovmorgon då Bebis tydligen hade beslutat att sova ända till 06.45!!! Tjohoooooooooooo!!!!

Så lite mer utsövd än vanligt väntar nu en hel dag med hemtenta-plugg. Inte direkt upphetsande, men en Inredningsfru gotta do what a Inredningsfru gotta do!!!

Å till er söta bloggläsare, som frågat lite kring mina foton så svarar jag ödmjukast; Nej, jag har ingen som helst utbildning när det kommer till fotografering eller kameror. Jag kan egentligen inte ett smack, men det är himla kul att prova sig fram och testa!!! Å till största delen har jag ju använt mig av en vanlig simpel (!?!?) digitalkamera här på bloggen. Det är först efter jul som jag börjat använda en systemkamera. Å JA,,,,,, instruktionsboken till den ligger fortfarande inplastad och oänvänd :)!!!!

KRAM

// Inredningsfrun å ständig nybörjar-fotograf

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Sovmorgon å tentaplugg!”

  1. Tack, söta du för dagens inlägg! Jag måste än en gång ge dig en eloge för alla fina bilder!! Jag blir så glad varje gång jag går in på din blogg – verkligen inspirerande!! Kramis Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: