Å angående gubbarna….


…. så verkar de trivas här hos oss på the Island. För de växer och frodas som bara den! Å eftersom jag fått en bloggläsar-beställning på lite bilder på våra vackra gubbar så kommer här en liten sneak-peak.

Å angående vår lilla altan så är vi långt ifrån klara med den. Det ska på hattar till alla stolpar, det ska platsbyggas hyllor bredvid grillen a la uteköks-känsla och även en längre buffé/avställningsbänk. Sedan ska vi inte prata om allt lull-lull som ska på plats. Men det kostar mucho mucho att fylla 120 kvm altan så det får ta den tid det tar. Vi ska ju bo kvar i evigheters evigheter så det finns ju ingen anledning att jäkta med det!!!

Nu ska jag fira att det är fredag med att sitta och PLUGGA!! Tjohoooooooooooo!!!!! 😉

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Har ni fler frågor och ”jag-vill-se-mer-av-ditten-å-datten”-önskemål så feel free to ask!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Å angående gubbarna….”

  1. Wow, vilken stor altan 🙂 Så fina bilder du alltid tar, har missat flera inlägg här så nu lägger jag till dig på min blogglista så jag slipper göra det i fortsättningen!Hoppas du får en riktigt skön helgKramar Bella

    Gilla

  2. Hur gulligt som helst – att lyssna på oss bloggläsare!! Det är så fint hemma hos er. Vilken härligt stor altan ni har och jag förstår att det kommer att ta tid att få den färdigpiffad. Men allt har sin tid. Tänk att sen få gå och plocka jordgubbar tillsammans med din lilla – det är lycka det! Kram och tack – Sara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: