Life is gooooood!!!

Till allas glädje, å min med, så måste jag har dansat en fantastiskt dålig regndans eftersom det har varit sol och fint väder både igår och idag. HÄRLIGT!!! Å plugga, det kan jag ju göra på natten!!

Idag ska jag tillbaka till min ljuvliga ettakluddar-klass. Jag ska vikariera så dessutom får jag betalt!!!! Life is goooooooood!!!!!!

En riktigt härlig måndag önskar jag er!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Life is gooooood!!!”

  1. Regndansen fungerade i Uppsala i alla fall! Det stört regnade och åskade och blixtrade här igår! Och vi som skulle grilla och sitta ute och äta med våra vänner! Grillat blev det dock men vi fick sitta inne och äta! ”Dumma” du inga mer regn danser!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: