Inredningsfrun i bara mässingen!?!

För ett bara ett par dagar sedan kunde jag sitta i bara mässingen (det gjorde jag dock inte, jag vill ju inte skrämma livet ur någon) ute på altanen och lapa sol. Bebis sprang runt i shorts och bar överkropp och flexade sina muskler (Inredningsnörden också för den delen ;)).

Men nu är vi tillbaka i det här himla ”regn-å-sju-grader-kallt-träsket-som-måtte-vara-över-snart”-vädret!!! Dock blommar våra gubbar i landet som bara den och jag hoppas på en stor skörd av det röda guldet i år. Regnet måste ju faktiskt vara till någon nytta!!!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min sista hemtenta för terminen. Tjohooooooooooooooooooooooooo!!!!

En härlig lill-lördag önskar jag Er goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Inredningsfrun i bara mässingen!?!”

  1. Åh, vad skönt att du är klar!! Njut nu av lill-lördagen och din familj! Kram Annika Ps. Vad skoj att du fick vikariera i klassen, ett gott betyg antar jag. Kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: