Vackert ogräs!!


Nu äntligen har de vackra syrénerna börjat att blomma här på the Island. Ljuvligt!! Även om de inte står så länge inomhus, var jag ändå tvungen att plocka in lite ”sommar” här hemma. Å i den söta buketten plockade jag även in lite vackert ogräs i form av hundkex. Ja, naturen är då sannerligen god!!!

Eller vad säger Ni, kära bloggläsare???

KRAM

// Inredningsfrun å nästan lite salig

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Vackert ogräs!!”

 1. Ogräs eller inte, fint är det iallafall! Vem bestämmer förresten vad som är ogräs? Visst är väl en äng full med gula maskrosor helt underbart vackert? Eller är maskrosor en grönsak…för man kan ju använda det till sallad!?Ha en skön kväll!Kram Elle

  Gilla

 2. Tänkte att jag skulle fråga dig om hur du får syrénerna att stå så fint inomhus, tycker att de slokar efter någon timme bara. Jag VET att det finns knep, kanske någon som vet?! Syrén är tydligen känslig mot bakterier och vill ha väldigt RENT vatten, men HUR?! Du har ju många bra bloggläsare, någon som kanske vet?! Så man kan njuta av sina vackre syrénblommor läääänge!! 🙂

  Gilla

 3. Ja…underbart! Nu ser vi fram emot en helg med förhoppningsvis mycket sooool! Gulliga kort på ”Bebis”…Ha det gott!! Kramis Anna

  Gilla

 4. Om syrenerna är känsliga mot bakterier…. varför inte en skvätt med klorin i vattnet?Det använder jag mig av till bukettrosor här hemma och då kan de stå vackert upp till 14 dagar. Men det viktigaste är nog att ge blommorna en fin snittyta varje dag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: