Inte alla hästar hemma???För ett tag sedan, utan för matvarubutiken, delades det ut små mini Coca-Colaflaskor. Å det är ju trevlig!! Men jag var inte intresserad av själva drycken utan mer av intresserad av den söta flaskan. Killen som delade ut flaskorna trodde nog att jag inte hade alla hästar hemma när jag med trånande blick fick syn på alla flaskor som skulle slängas;

” – Eh,,,,,,,, skulle man inte kunna få några flaskor???”

” – En tom flaska?!?! Vad ska du ha dom till??”

” – Ja, de kan man ju ha till mycket,,,,, kanske sätter jag lite blommor i dem, vad vet jag!!!”

Å nu står de söta små Coca-Cola flaskorna på rad i köksfönstret med ljuvliga syréner i. Visst är det tur att man har sina hästar ute å springer ibland :)!!!!

KRAM

// Inredningsfrun å full av knäppa idéer

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Inte alla hästar hemma???”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: