Lika gott som Nobel-middag!!I ren protest mot sommaren som aldrig behagar komma (vi har haft typ minus tre grader och snö här på the Island idag), sitter vi nu och moffar glass!!! Lite sommarkänsla lyckades det i alla fall frambringa!!!

Till glassen och chokladsåsen på tub (ja, vi lyxar till det ordentligt här idag med lite extra E-nummer tillsatser) så strösslade vi över lite blandade nötter som jag rostat i stekpannan med lite havssalt och honung. Härligt med kombinationen sött och salt och lika gott som Nobel-middagen, vill jag lova!!!

Nu vankas det schlager!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: