Photoshopa brödrosten!?!Hört på the Island idag;

” – Vart tusan är brödrosten!?!”

” – Den har jag stoppat undan för den är ful å jag vill inte att den ska stå framme imorgon när de ska komma och fota!”

” – Kan de inte bara Photoshopa bort brödrosten?!?”

Ja, det kan man ju fråga sig, när man nu för tiden kan retuschera bort både det en å det andra. Men man vågar ju inte chansa……

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssss……. Idag bjuder jag härliga saker i rött som jag fotade igår. Från ljuvliga butiken Mittbrodts Möbleri. Varsågoda!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Photoshopa brödrosten!?!”

  1. Jag har en lysande blå brödrost som ALLTID göms i en låda när den inte används, inte tusan passar den in i mitt vit-beiga kök! Det skulle vara som att ha en finne på näsan!Kan inte tänka mig att det är JAG som köpte den…iallafall inte i det här årtiondet!(hur länge håller en sån där brödrost…?)L är har öga för alla detaljer och gör jättefina bilder, så det går nog bra ska du se! Ha en alldeles underbar dag!!!Kram Elle

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: