Härlig dag!!


Lotta och Kristin fixelifixar
” – Lite mer till vänster!”
Ja, allt ska vara rätt för att få den perfekta bilden!!

Hallen har piffelipiffats!
Lotta in action!

Idag har vi på the Island haft besök av söta Lotta med bloggen ”Fyra Årtider” och söta Kristin med bloggen ”I mitt paradis”. De har sprungit runt som Duracell-kaniner och piffat, lull-lullat, och fotat.

Det har varit en fantastiskt härlig dag med både en massa spring och skratt!! Vilka ljuvliga pinglor de här två är och om man kunde tävla i att ”lull-lulla” (kanske till sommar OS 2012!??!) och fota/styla så skulle de toppa prispallen. Den saken är klar! Så proffsiga och fantastiskt mysiga tjejer!!

Nu håller vi tummarna att tidningarna vill läsa om Inredningsfrun på Öland :)!!!

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Härlig dag!!”

  1. HejKul att ha hittat dig!! Så fint du har det både hemma o på din blogg. Tack för inspiration till ”ute bänk” till grillavlastning. Precis nåt liknande jag vill göra o nu kunde jag visa mannen ungefär hur jag tänkt!!! Tack för det!!Återkommer gärna….Kram Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: