Friskt vågat, hälften vunnet?Kommer Ni ihåg att jag berättat om vår sparris som växer lite här och där i trädgården?? I alla fall. Vi ska börja gräva plintar till ett staket vi ska bygga och då måste all jord där sparrisen växer flyttas. Så idag ska jag gräva upp all sparris, förflytta dem och gräva ner dem igen. Å jag är som vanligt helt clueless på hur jag ska göra med de gröna små delikatesserna.

Men det är väl som de lärda säger; Friskt vågat, hälften vunnet??? Eller som vi på the Island säger; Gräv lite, släng ner skiten och och håll tummarna!!!

KRAM

// Inredningsfrun å ständig optimist???

Pssssssssss…… Jag EFTERLYSER ett enkelt, snabbt och himmelskt gott recept på hemmagjord vaniljglass som man kan göra utan att använda glassmaskin. Tack på förhand!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Friskt vågat, hälften vunnet?”

  1. HejDet finns ett recept på härlig vaniljglass i Anna och Fanny Bergenströms nya dessertbok Sött, sweet, dulce. Jag har gjort chokladglassen och den var helt ortoligt god! Hoppas du kan få tag i boken! //Lena i S-tuna (sommarölänning sen´barnsben)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: