Vackra blommor i all ära….…. men blommiga kläder har aldrig varit min grej. Lite tantvarning så där, kan jag tycka!! Fast på sommaren så händer det något. Då får det gärna vara blommigt på både längden å på tvären å lite däremellan! Å för ett par veckor sedan hittade jag sötast blommiga lilla skapelsen på Indiska för i princip noll pengar (eller ja,,,,, kanske inte riktig noll pengar, snarare 199 kr)!!

Så idag bjuder jag på lite helt naturliga bilder (???) på min nya söta blommiga kjol å en halv Inredningsfrun (eftersom jag tydligen aldrig lyckas med att få hela mig på bild!!!). Håll tillgodo ;)!!!

KRAM

// Inredningsfrun goes flower power

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

11 reaktioner till “Vackra blommor i all ära….”

 1. Gud så SNYGG du är…..och vältränad!! Nu tror jag allt att vi BLONDETTISAR ligger lite efter ;)Kjolen är superfin och somrig!Ha en FIN vecka goa du!Kraaam!♥♥♥

  Gilla

 2. Hej! Jag var i Helsingör förra veckan och hittade då en jättesöt butik med massa Green gate-saker! Och då tänkte jag så klart på dig! (trots att vi aldrig träffats…) Hälsningar från Lia som läser din blogg varje dag!

  Gilla

 3. Du och kjolen är såå fina 🙂 Inte alls tantigt med blommigt, säger hon som bara äger blommiga kjolar! Tack för en mysigt måndagsmys på stan 😉 Vi ses snart igen !! Kram S

  Gilla

 4. Hej! Ville bara berätta att jag fick stylerooms bok på posten idag 🙂 Jättefina bilder och riktigt häftigt att läsa om dig eftersom du känns som en helt vanlig människa (eftersom man läser din blogg varje dag) :)Ha det fint i solen! kramar Åsa

  Gilla

 5. ja hur hitta jag hit…genom 4 årstider, älskar hennes blogg, så mktfin o titta på. ni har lite samma stil så du är en ny favorit 🙂 Ja snart blir vi grannar…får ta den där fikan då 🙂 Nga planer i sommar annars? kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: