Snyftkalas och lördagsmys!

Ja, hej å hå vilket snyftkalas vi har haft här idag på the Island. Inte ett öga var torrt när vi kollade på den kungliga bröllopscermonin och det vackra, vackra brudparet!!! Å jag som är ganska (läs VÄLDIGT) blödig i vanliga fall, fick verkligen valuta för mina pappersnäsdukar jag köpt!!!

Ett stort grattis till det vackra bröllopsparet!! Må lycka å glädje lysa över er och se nu faderullan till att skaffa en hel drös med gulliga små kungliga bebisar :)!!!

En fortsatt mysig lördag önskar jag Er, goa bloggläsare!! Nu ska jag lördagmysa så in i bomben!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssss……. Jag håller snart på att spricka över en sak som jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill berätta för er, men som jag inte fåååååååååååååååååååååår berätta – än!!! Men snart……. 🙂

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Snyftkalas och lördagsmys!”

  1. Visst var de vackra!! Vad spännande att se vad det är för hemlis du har på G:)Vill säga TACK för inspiration av din jordgubbs paj……har haft premiär idag och jag lovar att det inte var den sista gubbe pajen hemma hos oss;)Kram Paula

    Gilla

  2. Halloj! Har varit bortrest och har mycket att ta igen på din blogg. Stort grattis till Styleroom-boken…utan tvekan har du det finaste och mest inspirerande hemmet! Så fin du var till skolavslutningen…visst är det nå´t speciellt med den – all förväntan osv. Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: