Skaffa barn och gräv ett hål!!!Å då är vi nu inne på midsommarveckan – härligt!!! Å då tar jag ju så klart tillfället i akt att få midsommarduka lite grand i butiken(ja, vitt, blått, rött känns väl ändå lite midsommar-aktigt?!?!). Härligt att få fixa och dona precis som man vill med en massa vackra saker!!! Härligt när jobbet inte känns som ett jobb!! Ja, life is sannerligen goooooooooooooooooooood!!!!

Å about the ”fika-figur” (hur jag behåller figuren men fikar mycket) så hjälper det till att ha en 19 månaders Bebis att springa å jaga men även att gräveligräva och skyffla en sisådär femtioelva ton jord varje vecka.

Så om du vill ha en fika-figur så skaffa barn å gräv ett hål!!

KRAM

// Inredningsfrun å barnjagande, hålgrävande fika-lover!!!

Pssssssssst………. Dagens tips till midsommardukningen; Ta gamla vackra kökshanddukar och använd som bordstabletter. (Till dukningen på bilderna har jag använt mig av Lexingtons sommarservetter och lagt ut som bordstabletter). Häng något vackert på stolsryggarna! Kanske varsin liten bukett med blåklint. Jag har hängt upp buxbom-hjärtan från Miljögården. Å om Ni undrar vad tusan jag gör på en av bilderna så får ni reda på det snart…….

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Skaffa barn och gräv ett hål!!!”

  1. Jag tror jag kan gissa vad som är i görningen…. Det känns inte riktigt som din stil på saker så jag tror att någon annan vill låna ditt hem i ett speciellt syfte. Kanske någon med kamera?

    Gilla

  2. Men hallå,jag har TVÅ vildingar att springa efter…inte hjälper det..får nog prova de där med att gräva gropar.. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: