Sträckbänken!!Jag vet att jag håller er, kära bloggläsare, lite på sträckbänken med alla mina små hemlisar. Men i slutet av nästa vecka kommer jag nog att kunna berätta för er. Å jag kan ju tillägga att det är inte för att jag inte vill (jag håller på att spricka snart!!!) berätta för er, utan för att jag inte får göra det. Så nu vet Ni!!!

Imorgon har de lovat fint väder här på the Island. Å vad gör jag då?? Jobbar så klart!!! C’est la vie!!

KRAM

// Inredningsfrun å full med hemligheter 😉

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Sträckbänken!!”

  1. Ja, jag tror också på resultat och bäst om man varierar sin träning med annat, vilket jag tror att de flesta som tränar pump gör!Du är ju assnygg av allt grävande!Tyvärr blir det ALLDELES för mycket fikande här också! Det blev så på något sätt när man fick bebis. Men det kanske är lite väl länge att köra välkommen-till-världen-fika efter drygt ett år….? ;)Äh, jag tycker att vi är FAB mamas allihopa!Kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: