Röda små gubbar!!
Ett par tre stycken röda små gubbar hittade jag igår kväll när jag stod och vattnade!! De är dock inte riktigt ätklara ännu men snart!!! Tjohooooooooooooooooo!!! Så himla härligt!!!

Idag bjuder jag er på en liten sneak-peak på mitt senaste lilla trädgårdsprojek som är ett sådan där typiskt ”jag-får-en-en-idé-som-måste-måste-MÅSTE-göras-på-en-gång-trots-att-det-involverar-Inredningsnörden-som-inte-alls-har-tid-å-heller-så-mycket-lust-heller-för-den-delen-att-hjälpa-mig”-projekt!!! Men snart så blir det nog klart…… troligtvis efter midsommar …… nästa år….. :)!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Röda små gubbar!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: