Dagen D!!Ja, då var det ÄNTLIGEN Dagen D då jag ska ta premiärturen till stranDen och baDa!!!!!! Tjohooooooooooooo!!!

Jag ska inte göra mer än jag behöver. Bara sola, bada, äta och mysa med familjen!! Life is goooooooooooood!!!

Å ikväll blir det dans å sång natten, lång med girlsen!!! Lovely!!!

En riktigt härlig lördag önskar jag Er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…… Idag bjuder jag på lite bilder som jag tog när vi besökte Musteriet i Kivik och deras lilla söta gårdsbutik. Varsågoda!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Dagen D!!”

  1. Härliga ungar Du har och en sinnlig genuin familjefeeling strömmar ur Din blogg. Tack förresten för goa kommentarer hos mig! Alltså, bor Du och jag grannar eller var det ett besök på musteriet i Kivik i form av en utflykt? Jag bor ett stenkast därifrån!!Agneta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: