Om jag inte vetat bättre….

” Hallå, hallå…….”
”…. är det någon i luuuuuren??”…… så skulle jag tro att det viner höststormar utanför fönsterna!! Å så ösregnar det och är cirkus 13 grader!! Hua!! Om det inte vore för att en av mina gamla barndomsvänner gifte sig idag, i vädret som Gud uppenbarligen glömde, så hade jag inte brytt mig ett dugg om vädret. Men visst är det ju nice med sol på sin bröllopsdag (å vad är oddsen för ösregn och storm när det varit strålande sol och 30 grader varmt i fyra veckor liksom!!!).

Men nu, efter lite sång i kyrkan (och tårar så klart eftersom brudparet var olagligt vackra), är det ju ganska mysigt att kura ihop sig i soffan och mysa medan regnet smattrar mot fönsterbläcket. Eller vad säger Ni??

KRAM på er goa bloggläsare.

// Inredningsfrun

Pssssssssst…………… By the way, så hälsar Bebis så gott till er alla där ute!! Förra året var han en liten, liten pluttis å nu är han redan stora killen. Time flyes!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Om jag inte vetat bättre….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: