Oj, oj, oj!!!


Inredningsnörden uppdaterar sin fru:

” – Eh,,,,, du hjärtat….. har du kollat in bloggen???”

” – Nääeeee, inte sen in lördags. Vad menar du???”

” – KOLLA in vilka fantastiska bloggläsare du har……..”

Å Oj, OJ, OJ så fina kommentarer ni har lämnat till oss!!! Mitt lilla hjärta nästan svämmar över!!! TACK för alla gratulationer och lyckönskningar. TACK för att ni tror på detta lilla under och får mig att våga tro också!!! Ni är bara BÄST!!!!

Å till alla er som undrar så nej, det är nog inte två som trängs där inne. För oddsen att vara gravid med tvillingar mer än en gång, är typ en på flera miljoner. Å sådan tur har vi nog inte igen…… Men man kan ju alltid hoppas :)!!!

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt illamående, hormonfinnar och mina för små och trånga kläder 🙂

KRAM på er!!! Tänk att jag kan tycka om så många som jag aldrig träffat!! Häftigt!!

// Inredningsfrun å glad och lycklig

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Oj, oj, oj!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: