Istapp var det här!!!
Den ständiga diskussionen här hemma, nu för tiden, är hur mycket fönsterna ska vara öppna i sovrummet när vi ska sova. Jag hävdar att fönsterna aldrig kan vara öppna för mycket och maken hävdar motsatsen. I vanliga fall är jag som varmast om natten (ska inte kroppstemperaturen sjunka på natten??) och vill helst ha både korsdrag och mycket öppet. Så med lite extra preggo-hormoner i omloppet, håller jag nu på att smälta bort om nätterna. Maken tycker dock att 14 grader är lite i kallaste laget, så därför blev det gästrummet med vidöppna fönster inatt (igen!!). Lite istappar i nästhåren när man vaknar, det är livet det :)!!!

Njut av lill-lördagen!! Det ska i alla fall jag göra!!!

KRAM

// Inredningsfrun å väääldigt varmblodig

Psssssssssst……. Idag visar jag lite bilder från vår lilla bänk i köket som höst-pimpats lite med vacker kärleksört som jag ställt i min vackra Mateus-kanna. Den är perfekt som vas!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Istapp var det här!!!”

  1. Vad fin bänken är efter att den höst-pimpats 🙂 Mateus porslinet är ju så vackert, står på önskelistan hos tomten 😉 Kram Viktoria

    Gilla

  2. ni har ett så underbart fint hem. det är verkligen ögongodis och inspirerande att kika in här. blev helt förälskad i de vita muggarna som hänger på hyllan. vart har du hittat de? ha en härlig dag

    Gilla

  3. Hejsan svejsan!Supersnygga bilder! Förresten så såg jag dig i en annons nyligen i en inredningstidning, kommer inte ihåg vilken :)Undrar om du har visat den där vägghyllan i helhet i nåt tidigare inlägg? Jag söker efter snygga modeller till ett eventuellt ”hemmabygge” nämligen.Må så gott du och din inneboende 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: