I denna ljuuuva skördetiiiiiid!!!

Alltså,,,, sommar i all ära, men nu i skördetider är the Island bara sååååå vackert att det nästan gör ont!!! Höst is da shit, helt enkelt!!! Luften börjar bli härlig krispigt hög och de kyliga vindarna gör att man vill kura upp sig i soffan, tända en massa ljus och dricka litervis med thé!!! Ljuvligt!!!

Imorgon är magen upp-polerad och klar för veckans preggobild, I promise :)!!

En riktigt mysig lördagskväll önskar jag Er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst…… Majs från grann-bonden och tomater från egna plantor. Det är lyx som är gratis i livet, det!!! Å dessutom vackert dekorativt!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “I denna ljuuuva skördetiiiiiid!!!”

  1. Hej gumman, vilka härliga nyttigheter du bjuder på idag! Det är fantastiskt nu med alla sköna grönsaker som blir klara. Det är verkligen lyx att få njuta av dem, och särskilt om de är närodlade.Du, nu måste jag tjata lite, jag har mailat dig om texten och behöver den i retur med dina kompletteringar… Skönt att läsa att allt är bra med dig och magen. Jag gläds med er!!!!kram från tjatmostern/Kristin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: