Veckans preggo!!

Så, ännu en tjockis-bild till arkivet :)!! Men det bjuder jag så gärna på!! I skrivande stund är vi i vecka 13 (12 + 2). Magen växer och vi mår bra!! Om ett par veckor ska vi på ultraljud – spännande!!! Å coolt är det inte att se livets mirakel på tv!!

Hoppas att Ni har haft en låååång om mysig helg, för det har jag :)!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Veckans preggo!!”

  1. Åh idag har jag hittat din blogg. Vilken himla trevlig med all fin inredning. & bebismagar kan man inte se för mycket av=) Jag ska genast lägga den i min blogglista.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: