Kopp var det här!!!


Idag, när vi var inne och strosade i stan, hade jag en himla tur å sprang på lite söta kaffe/thékoppar i ljungrosa och crémevitt. Dessutom var de löjligt billiga (15 kr/st) så det vore ju nästan dumdristigt att inte slå till. För att maken inte skulle opponera sig(”vi-får-inte-plats-med-en-massa-nya-saker-i-köksskåpen-det-veeeeeeet-du-juuuuuu!!!”), fick han dem i present!!! Så nu kan vi slänga de gamla slitna koppar och njuta gott kaffe och mumsiga théer i våra nya söta istället!!

Ut med gammalt och in med nytt, heter det ju. Å det är ju dumt att inte lyssna på ett gammalt talesätt.

KRAM

// Inredningsfrun som älskar Koppar 🙂

Pssssssssssst……… Kopparna kommer från Cervera!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Kopp var det här!!!”

  1. Hej!Kikar in här emellanåt och blir alltid lika glad av din blogg! Så trots att jag inte är nån direkt datanörd så kommer jag komma tillbaka…Måste ställa den obligatoriska frågan; var hittade du muggarna, de ser verkligen fina ut?!Ha en skön helg!!! Hälsningar Empa

    Gilla

  2. Hej! Jättefina muggar. Så gulligt av dig att berätta var du köper din saker. Tack för det! Tänkte på en sak – när skulle du vara med i TV? Du berättar väl? Ha en underbar höst hälsar Annika

    Gilla

  3. Du är så fyndig med din rubrik! 🙂 hahaha Jag tar mig rätten att bjuda in mig själv till ön eftersom jag snart lämnar landet! Hoppas du är ledig någon dag i veckan så vi kan mysa :)Ses imorgon, kram S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: