En liten hint!

Idag är det lite så där ruggigt höstigt ute. Å vad passar då inte bättre än en god mustig soppa till lunch!?! Så lite rafs, rafs och lite gräv, gräv senare så hittade jag lite smått och gott i kylskåpet; Kålrot, palsternacka, morötter, potatis, purjolök, vitlök, vitkål och i frysen hittade jag lite köttfärs. Jag fräste upp köttfärsen med lite tomatpuré och buljong plus en handfull övriga örtkryddor (man tager vad man haver) och sen slängde jag på alla grönsakerna och fräste ett par minuter. Sedan på med ett par liter vatten plus lite extra buljong och nu står soppan och puttrar på spisen och doftar ljuvligt!!! Som grädde på moset toppar jag med lite gräddfil, nyklippt persilja (den sista för i år??) från trädgården och till det ett gott grovt bröd. Mumma!!

Perfekt höstmat som passar vilken dag i veckan som helst!! Dessutom väldigt lätt att göra, billigt och vackert att se på!!

Njut av er måndag!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss……. Till alla er som inte klurat ut vad det är för program på TV som jag ska medverka i, kan detta inlägg vara en lite hint :)!!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “En liten hint!”

  1. Hej Mika;)jag har listat ut det och det ska bli så ortoligt kul att se dig då detta e mitt favvoprogram!!!skit roligt verkligen och det sprids med så mååånga kalmarbo kommer titta på dig då fniss…vad gott det lät får väl ta och göra en soppa i eftermiddag kram på dig/linda Gadeberg

    Gilla

  2. Jag gissar också på Halv Åtta Hos Mig! Blir ju perfekt – husvandring och mat, kan inte bli så mycket bättre. Åh, vad roligt!!! Kan man ringa och rösta ;-). Kram Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: