Som i reklamen!!

Som så många gånger förr kom det idag ett ”Ååååååååå jag kom precis på en briljant idé!!!” Jag tänkte att vi kunde… bla bla bla bla bla…… å sedan bara lite…. bla bla bla….. å det skulle ju bara bli sååååååå bra!! Visst?!? VISST!!!” från mig. Å som exakt lika många gånger förr, himlar Inredningsnörden med ögonen och undrar varför tusan jag ska ändra på något som redan är bra.

Men idag kom det inget himlande med ögonen, skakande på huvudet eller ”kan-det-inte-bara-få-vara-som-det-är”-kommentar. Istället nickade han instämmande och sa ”det låter kanon, det kommer att bli riktigt fint, kör så det ryker!”. Å likt en guldfisk stod jag och gapade så att käken nästan gick ur led.

Det blev precis som i Triss-reklamen; Plötsligt händer det!!! Man slutar då aldrig att förvånas…… å bra är väl det :)!!

Å för er som väntar på att jag ska synas i TV-rutan får ge er till tåls ett tag till. Typ till i mitten/slutet av november. Så det så!! På sträckbänken ska Ni hållas ;)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss…… Idag bjuder jag på mitt senaste loppisfynd. Sötaste spegeln med skönt krackelerat gammalt glas. Så klart ska den få sig en omgång av penseln och bli vit! Å angående den briljanta idén jag fick, å som Inredningsnörden så glatt godkände, så berättar jag det snart…..

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Som i reklamen!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: