Sol och kalla vindar!!
Idag har vi haft stråååålande sol och sköna kalla höstvindar här på the Island! Alltså ett perfekt ”kratta-alla-miljarder-så-oooootroligt-charmiga-små-jädrans”-löv som fortsätter att falla ner trots att man ägnat miljaaaaaaar timmar åt att redan kratta upp dem en gång. Men det är ju gratis träning i friska luften i allfall. Å det är ju inte det sämsta!!!

Sötaste små ”torg-vantarna” och perfekta nu när det börjar bli lite småkyligt, hittade jag här för ett par dagar sedan. Dessutom kostade de bara 0 kr!! Perfekt!! Eller ja,,,, kanske inte direkt 0 kr,,, lite svansande och svettande på catwalken är väl det som jag fått betala för dem (fick ju presentkort när jag gick modevisning för ett par veckor sedan), men det är det ju helt klar värt!!

Nu ska jag kasta mig handlöst ner i chipsskålen och dippa så svetten lacka. Det får man faktiskt göra när man krattat, krattat, krattat, krattat, krattat, krattat, krattat å KRATTAT!! Så det så!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Sol och kalla vindar!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: