watt & VEKE in da house!!!
Idag bjuder jag på lite bilder från vårt vardagsrum (där det för övrigt inte har hänt så mycket och fönsterna har inte blivit putsade sedan 1859, typ) och våra nya söta små lampskärmar från watt & VEKE (köpta här). De gamla vi hade lyste gult när man tände dem och igår fick maken och tillika Inredningsnörden nog – ”De här kan vi inte ha kvar. Vi får ta och hitta nya”!! Sagt och gjort så tog jag honom på orden (lite snabbare än han kanske hade hoppats på) och kom alltså hem med dessa söta vita skönheter. Vad tycks???

Idag låg det snö på marken när vi slog upp våra korkgluggar här på the Island. Är det inte ljuvligt!!! Tjohoooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “watt & VEKE in da house!!!”

  1. Så himla fint!!! Underbara skärmar. Förresten, vi får väl följa med på renoveringen av lillebrors rum? Må så gott// Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: