Inredningsfrun gillar stakar!!
Hört någonstans på the Island ungefär samtidigt som någon tar fram en stake;

”- Aaaaaaameeeeeeen, älskling! Vi har inte plats med fler adventsstakar nu. Vart ska vi ha alla!?! Det här var absolut sista, lova det nu!! ……… Fast den här var riktigt fin, väldigt fin till och med!! Så kan man lägga något trevligt där i också – så praktikskt!”

Ja, han är en man av många sidor, min käre Inredningsnörd. Å han slutar aldrig att förvåna…..

KRAM

// Inredningsfrun som gillar advents-stakar

Psssssssssst…….. Vår nya söta staken kommer från Miljögården och är köpt på Topiary! Jag tänkte fylla den med röda små juläpplen och clementiner. Eller kanske grönmossa och små mini-cyklamen, eller kanske nötter, eller kanske………….

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Inredningsfrun gillar stakar!!”

  1. Men visst är den söt!!Har en likadan och fick ungefär samma reaktion från min käre make, jo, jo, det finns faktiskt fortfarande saker som kan falla i smaken!

    Gilla

  2. Stakar kan det aldrig bli för många av:) Så hemtrevligt. Ser att ljus från Ikea har kommit till användning;) billiga och bra! Så bra du har det, att din kära make och du själv i stort sett, har samma uppfattning om saker och ting. Mycket roligare iaf, när det gäller stakar;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: