The word is out!!


Ja, nu antar jag att det inte finns någon anledning att mörka längre. Jag vet ju att många av er redan har listat ut (ja, jag har ju gett er en del saftiga ledtrådar) vilket program det är jag ska medverka i (å som spelades in i somras). Å idag ringde de en lokal journalist och intervjuade mig kring programmet och min medverkan i ”Halv åtta hos mig”. Så I guess the word is out now. No more mörkande :)!!

Ja, säger bara som så här; Det är tur att de flesta av er ”känner” mig via bloggen och vet att ironi är min melodi. Men alla andra stackars människor kommer att tro att jag blivit tappad bakom en vagn eller fem :). Men det är ju det som är grejen å oj, oj, oj så skoj jag hade när vi spelade in!!! Det ska bli intressant att se hur de har klippt ihop allt och jag kommer ju att få se allt samtidigt som er!! Så skoj!!

Iallafall. Vecka 49 smäller det så håll i hatten!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…….. Jag vara bara tvungen att ”provhänga” upp vår nya adventskalender (IB Laursen). Längtar till att få fylla den med en massa lull-lull!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

14 reaktioner till “The word is out!!”

 1. Oj vad kul!Äntligen!;)Kan inte tänka mig att det blir annat än bra med dig i ”rutan”. Du är ju så glad energisk och positiv!!!Ser verkligen framemot att se dig i programmet.Kommer att se varenda kväll hela veckan!:)Spännande!Underbar adventskalender! Fin som den är faktiskt;)Och blir säkert ännu finare med lite ”pynt”.Kram!

  Gilla

 2. Ska bli kul att se dig i ”Halv åtta hos mig”! Sprider du hälften av den härliga energi i programmetdu delar med dig av här blir det kalas:-). Har följt din blogg ett tag, dock utan att lämna några ”spår”. Väldigt välgjord och helt fantastiska bilder. Nu vill jag också börja julpynta…..

  Gilla

 3. Det ska bli så roligt! Tror du blir en riktig glädjespridare och kommer att laga fantastiskt god mat! Fin kalender! Varma hälsningar Annika

  Gilla

 4. Härrejösses frun.Tidigare ikväll så satt jag fullkomligt hysterisk framför datorn och tv:n???? samtidigt och tänkte lika hysteriskt att jag missar programmet, hjäääälp – helt galet faktiskt. Tills jag förstog att det var inte din tur nu, pust! Inte den här veckan och för att lugna mig själv så finns det play på datorn om jag missar dig på tv.n när det är dags eller om jag helt enkelt bara vill titta om och om och om igen…….Hi, hi, jag ser faktiskt fram emot din egen tv-show!!!!!Nu är jag lugn igen, kramar från ”Big-fan” Loo!

  Gilla

 5. Vad roligt att du ska vara med i ”Halv åtta…..”. Väldigt kul program! Hoppas de klipper ihop allt bra och att man får se många fina vyer från ditt vackra hem! Kram, Lina minetteandminou.blogspot.com

  Gilla

 6. Hej, en fantastiskt fin blogg som ger mig inspiration i mitt rustande och språng in i mitt nya hus. tack för en trevlig blogg och det ska bli jättespännande att få se dig i halv 8 också. Du måste påminna här i bloggen så vi inte missar dig där!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: