Inte en dag för tidigt!!

Ja, nu ÄR det faktiskt legitimt att baka lussebullar!!! Så det så! Å för mig som gått och längtat i en eeeeeeevighet, så var det inte en dag för tidigt när jag ikväll slängde ihop säsongens första lussebulle-deg!!

Så nu har vi under nästan andaktig tystnad avnjutit nybakade, varma och gyllengula saffransbullar!! Man glömmer nästan bort, under året som gått, hur gott det är!!

Idag är det äntligen fredag!! Inte en dag för tidigt det heller :)!!

KRAM på er, goa bloggläsare!!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Inte en dag för tidigt!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: