Insnöad!!

Hej å hå så det snöar här på the Island!! fortsätter det så här så blir vi nog snart insnöade. Hoppas nu bara att SJ inte strular nu när vi ska ta tåget till Köpenhamn på lördag morgon. Men vad tusan, det har ju snöat förr så det kan ju inte komma som någon överraskning för dem precis. Å fram kommer vi nog, det är nog bara en fråga om hur lång tid det tar :)!

Idag är det en månad kvar till julafton – tjohoooooooooo!!! Är det inte härligt så säg!! Men om jag ska vara ärlig, gillar jag ändå tiden fram till julafton och allt vad december månad innebär, mer än just själva julafton. Det är ju trots allt bara en dag!!

Iallafall.

Dagens tips!!! Tappa inte dina glasögon i golvet så att de går sönder. Det är dumt, jättedumt. Å dyrt…… grrrrrrrrr..

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…….. Blandad kompott från köket bjuder jag på idag. Varsågoda, kära bloggläsare!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Insnöad!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: