Preggo-up date!
Å så kommer nu äntligen lite preggo-up-date-bilder!!! Tadaaaaaaaaa!!! Jag vet ju att det är många av er där ute som också väntar tillökning och som har frågat efter uppdaterade mag-bilder.

Så varsågoda; 65,5 kg fluffig Inredningsfru!! Det Ni :)!!!

KRAM

// Inredningsfrun i vecka 24

Pssssssst…… Ha, ha, ha!!! Kolla in viktskillnaden från inspelningen i somras (bilden i förra inlägget) och idag. Oj, oj, oj! Ja, det är ju ett par pannor sedan. Å en liten bebis i magen så klart då…… men i allfall 😀

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Preggo-up date!”

 1. Det var på tiden!!Du är sååå vacker med magen!!Kommer inte missa Halv åtta hos dej 😉 nästa vecka, mycket spännande!!Önskar dej en fortsatt trevlig kväll!!Kram*

  Gilla

 2. Har kollat in dina bilder och hus nu ett tag..undrar lite var ni sitter och kollar på tv? för visst har även ni en sådan? eller passar den inte in för att den är svart?

  Gilla

 3. Oh my…redan i v 24? Här går de undan…jag måste fråga om din tavla i bakgrunden,har du målat din ram vit? Jag har den blåa,men min känns mer grådaskig?

  Gilla

 4. Hejsan.Vilken cool kula du har! Spännande och fachinerande med ”grav-bulor” för de är verkligen fina men olika. Min första såg ut som en skogaholmslimpa hm? Vadå Tv? Jag förstår ingenting!!! Viiiiit bioduk såklart som kommer upp ur golvet. Eller vad har ni hemma hos er……..?Kram på dig preggo från Loo.

  Gilla

 5. Vilken superfin mage! Tog likadana bilder när jag var gravid – skrev alltid veckan jag var i med kajal på sidan av magen för att kunna komma ihåg i framtiden//Pernilla

  Gilla

 6. Hej!Oj vad jag har njutit vackra julpyntsbilder hos dig!:)Och som vanligt fått massor med inspiration!!Var ett tag sedan jag ”hörde” av mig,men jag läser varenda dag!:)Har ju haft fullt upp med advents och julpyssel;)I bland blir man ju lite ”hemmablind” och fastnar i invanda mönster!;)Även vad gäller julfix;)Och då är det tur att ”sådana som du”finns..så man börjar tänka i lite nya banor…;)Min man är helt ”såld på”julpyntet här hemma hos oss i år!Han älskar julen han med;)Då kan det låta så här:Men sååå fiint du har gjort här!?:)Jag fick en ide från min ”favoritbloggtjej”:)Kan svaret bli då;)Vilken söööt mage du har!Och härligt att du verkar må bättre.Ser sååå mycket fram emot att se dig i programmet till veckan!Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: