Precis som när Bebis räknar!

I år behövs inga fejk-istappar.
Vacker skyltning….
….. utanför en av bodarna på Tivoli.
Inredningsfrun, herself!
Så vackert med julgranskulor toppade med snö!
Tivoli ser ut som en sagodröm!Dagarna går så kusligt fort just nu, att man nästan inte hinner med. De är ungefär som när Bebis räknar (eeeeeett, tvåååååå, seeeeeeex, åååååttaaaaa, niiiiiooooo, tio!), att man liksom hoppar över hälften! Så det gäller verkligen att njuta av varje dag som går och inte stressa, jäkta eller blicka för mycket framåt. Att leva i nuet!!

Men det kanske inte är så konstigt att jag för tillfället längtar framåt i tiden, när det sparkas för fullt i magen just nu. Vi längtar ju halvt ihjäl oss här hemma, alla tre, efter ”lillebror” som är beräknad till slutet av mars!! Men den som väntar på något gott :)!!

En härlig torsdag önskar jag Er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Idag bjuder jag på en blandad kompott från vårt besök på Tivoli!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Precis som när Bebis räknar!”

  1. Låter underbart. En härlig väntan – avundas er. Skönt för lillebror att sparka runt i värmen där inne. Tack för recept i tidigare inlägg, det ska provbakas! Du tar verkligen jättefina bilder!! Ha en härlig dag. Kram Annika

    Gilla

  2. Så fina bilder, underbara. Ha en skön torsdag du med. Sitter en stund framför datorn är dunder förkyld och hemma idag.Kram Magda =)

    Gilla

  3. Vilka vackra bilder! De med snöfrostiga granar och kulorna med istappar är ju för underbara!!Ha en skön torsdag!Stor Kram Annelie ♥PS jag går också i väntans tider – ska bli moster i slutet av januari. Ska blir såååå kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: