Från höga klackar till inredning!
Ja, jag säger då det. Vilken liv det blev bara för att jag medverkat i ett litet litet program, bland tusen och åter tusen program, som sänds dag ut och dag in vecka efter vecka. Men efter kvällens program är slut så säger jag bara som kungen; ”Nu lämnar vi detta bakom oss och vänder blad”.

Så nu byter vi fokus från höga klackar (vääääänta bara till kvällens program….. moahahahah) och återgår till det som bloggen handlar om – inredning.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…. Idag visar jag lite bilder från vårt sovrum, som vi bara jul-lull-lulla lite lagom. Håll tillgodo, kära bloggläsare. Tack för Ni finns!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

80 reaktioner till “Från höga klackar till inredning!”

 1. Hej!Vilket underbart hem du har, helt i min stil. Såg på halv åtta hos mig, och när jag kommer hem ser jag att du har en blogg 🙂 Å jag lovar, hit kommer jag komma tillbaka!Grattis till vinsten, samt till bebisen i magen! :)//Mia, den ena systern

  Gilla

 2. Grattis till vinsten Marika!!! Jag och barnen applåderade här hemma när vinsten var klar. Tack fina du för en underhållande tv-vecka!!!Kram Jeanette

  Gilla

 3. Grattis till vinsten Marika! Jag och barnen applåderade här hemma i tv-soffan… Tack fina du för en underhållande tv-vecka!Kram Jeanette

  Gilla

 4. *GRATTIS*Det gjorde du bra ;)Efterätten såg så god ut att den bara måste jag ge mig på!Kul att få se hur det gick med sparris plantan sen med,hihi.Hoppas du firar på nytt ikväll! Det hade jag gjort efter en sån insats 😉 Kram!

  Gilla

 5. GRATTIS! Helt underbart =). Vilken vinnare. Så mysigt och hemtrevligt hos dej och vilken mat. Hoppas att du/ni gör/har gjort något kul för pengarna du vann.Tänk du hade rätt om Michell han bara pekade med foten i jordgubbslandet. Du är en personkännare.Så roligt att du är så go o positiv. Än en gång grattis vännen.Stor kram från Magda =)

  Gilla

 6. Stort grattis till vinsten! Har följt din blogg under en väldigt lång tid men är en sådan som aldrig skriver kommentarer.Vill bara säga att du är en stor inspiration och det var riktigt roligt att se att du var precis så spontan och härlig i verkligheten som jag fått uppfattning om dig.Ha en riktigt härlig jul och strunta fullkomligt i alla bittra människor som tyvärr bara ska klanka ner på andra!

  Gilla

 7. GRAAAAAAAAAAAAATTIS!!!!!!!!!!!!!Hade det på känn, har ju smakat din goda mat och det är ALLTID en TIO poängare.Många kramar ifrån andra sidan sundet

  Gilla

 8. Hej hej!Ja håller med många av inläggen, att det är helt otroligt vad folk är avis eller vad det nu kan vara! Jag har följt din blogg och inspireras av dina fina bilder och tycker att det var super roligt att få se dig i halvåtta hos mig! Du verkar ju hur trevlig och spontan som helst!!Varför kan folk inte unna andra människor välgång?!! Och sen dessutom skriva en elak kommentar, när dom säkerligen aldrig har lämnat någon annan kommentar alls!Du har många trogna läsare som tycker att du är super bra!Och Jätte Grattis till vinsten!!MvH Anna.

  Gilla

 9. Hej, tyvärr har jag missat hela veckans halvåtta=( Vi är mitt i flytt och har tyvärr missat dig fastän jag visste att du skulle vara med och sett fram emot att se programmen… men jag ska se veckans avsnitt ihelgen eller när jag får tid på tv4play=)Men jag slank in hos mamma en snabbis idag och fick höra att du vunnit veckan och att hon tyckte att du var en värdig vinnare och att du hade fått toppbetyg. Samt att du har ett mycket vackert hem – men det visste jag ju redan, tack vare bloggen. Så ett stort GRATTIS!

  Gilla

 10. TILL ALLA GNÄLLPELLAR!!!!!Vad i hela fridens namn får er att skriva taskiga kommentarer till Marika? Om inte tv/blogg/radio/tidning och all annan media faller er i smaken kan ni ju alltid byta program! Håll skit för dig själv och sprid positiva omdömen vidare! Svårt att se någon annan lyckas?Jag råkar känna Marika Maräng privat och hon är precis lika spontan-tokig-härlig-sprallig-skojsig-ironisk-spexig och fantastisk på såväl mat som inredning in real life! Superdupergrattis Marika från grannbyn

  Gilla

 11. Grattis till vinsten , menyn såg så smaskig ut – jag har en fråga om de fina efterrättsformarna som du använde i tv , undrar oxå över de hjärtformade rosa efterrättsformarna som du har på bilder här på bloggen u kök – var har du köpt dom ?

  Gilla

 12. GRATTIS till vinsten, du var helt klart värd den, med den bästa och snyggaste maten… Å ta inte åt dej av avundsjuka kommentarer, du är så duktig på det du gör… Kram*

  Gilla

 13. hej och tusen GRATTIS!!!! Va kul att du vann…och sååå fiiint du har det!!! Har följt din blogg ett halvår nu och tycker du är sååå hääärlig! och du har det så jättefint! må så gott i vackra färjestaden! kram från carina i fagersta

  Gilla

 14. Hej där du glade:) Vill bara gratulera dig till vinsten och till en underbar blogg med vackra och inspirerande bilder! Ha det så gott! Kram Annsofie

  Gilla

 15. Hej Snygging!Ett jättegrattis till vinsten! Visste direkt att du skulle vinna med din härliga utstrålning och den goda maten!!!Jag som kör värsta gi-maten just nu kommer skippa det i helgen och baka ditt bröd och göra den goda maten!!! För visst finns väl receptet på tv4:s hemsida!!Kramelikram Susanne

  Gilla

 16. Ljuvligt sovrum och härliga snöbilder i inlägget inunder! Grattis till vinsten i Halv åtta hos mej, med den rätten, vilken meny! Det såg godomligt gott ut, alltihopa, och vilket fint hem! Halv Åtta hos mej är det enda program jag ser på tv så extra kul när en inredningsbloggare medverkar!! Mari.

  Gilla

 17. Hej Marika!Har följt dig hela veckan och blev totalförälskad. Du verkar vara så himla glad och charmig och positiv! Satt och log i soffan när jag tittade p programmet. Fina du! Dina vänner måste älska dig 🙂

  Gilla

 18. Varför negativ kretik,?? har följt din blogg och gillar det du fotar / visar, och tycker oxå att du verkar vara en glad, spontan,och trevlig tjej.Ha en underbar helg//Mvh Carolawww.tolisinredning.blogspot.com

  Gilla

 19. Ett stort GRATTIS till dej!De var du helt klart värd´…..underbar dopklänning.Vi har en dopklänning som går i arv.Vi är 4 kusiner som döpts i den & våra 11 barn..min moster har broderat in våra namn & dopdatum på ett band som hänger på livet…Kramizzz NillaPs.fortsätt vara den du är, elaka personer får man bara skaka av sig, dom tar bara en massa onödig energi!

  Gilla

 20. vilket vackert hem ni har, och vilken mat du bjöd på i programmet!håll fanan högt, var stolt över det du åstadkommit. folk som inte kan ta det, kan gå och dra nåt gammalt över sig!kram från finlandingela

  Gilla

 21. Grattis!!!!!du är bara bäst,och väl värd din vinst.du ska vara stolt över vem och vad du är.skitstövlar finns det överallt och dem behöver man inte bry sig om.många kramar Zita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: