Julefrid i 250 knyck!

Hej å hå så fort tiden springer iväg! Det är mycket, mycket, MYCKET som ska hinnas med just nu (julbestyr som julgodis-tillverkning, julstädning, julklappsköp, julklappinslagning, julmat förberedelser, julstädning, jul-lull-lull) och till råga på allt har vi börjat en ny kurs i skolan idag. Tjibi!

Så ett par dagar nu kör jag på julefrid (!!!) i 250 knyck. Men efter det blir det lugn och ro. Eller ja, iallafall tills hela huset fyllts med julglada människor. Men det är ju det julen går ut på; Att får träffa och umgås med sina nära och kära. Å då spelar det ingen roll om alla trettiofem sorters godis är hemmagjorda eller inte, om dammtussarna ligger och gottar sig i hörnen eller om alla paket inte är inslagna ”a-la-jag-är-så-innovativ-å-påhittig-och-slår-in-alla-paket-unikt-och-personligt (bara jag får slå in ett par stycken på det sättet så är jag nöjd).

dagens tips får blir; Jul-hetsa inte! Välj en eller ett fåtal saker som är extra viktiga för dig och din familj och lägg krutet på det. Då hinner du med att både mysa och umgås utan att vara som en urdiskad trasa lagom till Kalle Ankas julafton.

Nu ska jag sova och vakna frisk som en nätkärna i morgon. Tre veckor med rinnande näsa, hosta och allmänt tokförkyld slutar imorgon. Japp, så får det bli, för det har jag bestämt!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…….. Ni får ursäkta den hemska bildkvalitén men så går det när det är mörkt när man kommer hem och ska försöka fota. Iallafall. Idag ser ni de mumsiga godisarna som jag fick av söta Jenny häromdagen. TACK igen, de var supermumsiga!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Julefrid i 250 knyck!”

  1. Jag kör också Operation Julefrid, igår gjorde jag vörtbröd (som tyvärr blev ganska misslyckade, tur att det finns brödrost 😉 och idag har vi gjort köttbullar och lakritskola. Jag brukar också fin-slå-in några paket (typ syrrans eftersom hon har vett att uppskatta det) och köra ful-inslagning på dem som inte bryr sig lika mycket. Men det är kul själv när man får ett fint inslaget paket! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: