Julklapp från Tomten!
I år låg det ett par julklappar under granen som var till både mig och min käre Inredningsnörd och på paketen stod det ”från Tomten”. I paketen låg det sötaste vitrandiga mattan och två vackra beiga kuddar med vackert sydda monogram. Hmmmmmm….. Konstigt att Tomten kunde hitta så rätt. För visst var det ändå Tomten som julklapparna kom ifrån?!? Jag menar, man köper ju liksom inte julklappar till sig själv och sedan låtsas att man inte har en aaaaaaaaning om vart ifrån de kommer………. skulle jag ju aaaaaaaaaaldrig göra……

Iallafall. Mattan och kuddarna får nu husera i vårt sovrum och där blev de bara så fina. Tomten var verkligen spot on med sina klappar i år!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssss……… ”Tomten” hälsar att kuddarna är köpta på Mormors Fönster och mattan från Sigfrid Rudbergs Diversehandel. Tur för oss att han hittade dit :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Julklapp från Tomten!”

 1. Hahaha, jag köper alltid julklappar till mig själv, störst chans att man får rätt då :-)Är stort fan av Halvåtta hos mig och såg självklart även avsnittet när du var med. Hajade till när jag hörde rösten, något bekant var det visst 🙂 Sms:ade direkt till Kerstin så vi kunde se dig bägge två! Nu är vi redo att skriva till Aftonbladet och ‘Jag mötte Lassie’ 🙂 Gott nytt år! kram Camilla

  Gilla

 2. Hi hi här är det en till som köper julklappar till sig själv 🙂 ”Tomten” hade verkligen lyckats med era klappar, jättefina och så snyggt och trevligt sovrum ni har!Hoppas du haft en bra dagKramar Bella

  Gilla

 3. Hej du vännen! Vi har ju så många djur här, så oftast brukar det ligga paket som det står ”till Kristin från Speja” (hunden) på. Himla smidigt. Hunden känner ofta sin matte ;-)SNYGGT har ni det i ert sovrum. Nädå, inte alls avis (försöker jag intala mig)….kram och ha det bra – såg nu att det var bara 86 dgr kvar till bf, heja på!!!!/Kristin

  Gilla

 4. Säger bara så underbart fint du har det . Mycket duktig tomte ni har hemma hos er som kan det där med inredningsdetaljer. Var rädd om er fina tomte. Du ger så mycket positivt det gläder mig att få ta del av din blogg. Tack för all inspiration. Det är ljusår ifrån hur det ser ut hemma hos mej men jag tar lite i taget och som sagt det är de små detaljerna som gör det. Kram Magda =)

  Gilla

 5. Ååh vilket underbart sovrum ni har! Sådana där kuddar som det står H på borde ju jag också ha, som heter Helena och allt… jag får väl agera tomte själv och pallra mig iväg till Mormors Fönster för ett inköp. 🙂

  Gilla

 6. Vilket underbart vackert sovrum!! Suger in inspiration och visar sambon bums! =)Härlig läsning i din blogg som alltid! Sprider ut din blogg till alla jag känner. Hoppas det var ok att jag länkade till din blogg i min egen? Ägnade ett helt inlägg bara till att tipsa om din sida! Lånade lite bilder och var noga med att ange att de är dina.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: